Orbit Webdevelopment + Home

Alles is relatief, deelt u de visie en gedachtegang van Orbit dan kiest u voor Orbit. Wij beschouwen een website als de digitale voordeur van uw bedrijf, als de eerste indruk goed is bindt u direct uw doelgroep. Overzichtelijk en informatief met een indrukwekkend design, wij creren wat u wilt en mocht u het niet helemaal weten dan denken wij graag met u mee.
Wij willen uw visie voelen en ook blijven voelen om zowel bij de eerste creatie, als in de loop van de jaren, de website naadloos bij U aan te laten sluiten. Communicatie is hierin de sleutel, het is het instrument waar wij veel waarde aan hechten en de klant daarom als gezicht zien en niet als nummer.
Orbit is een compact en dynamisch bedrijf. In tegenstelling tot grote bedrijven hebben wij zeer weinig overhead, dit komt de prijs van uw website ten goede. Wij gebruiken een professioneel ontwerp- en bouwproces die in combinatie met onze persoonlijke aanpak uw website voor de juiste prijs in elkaar zet.

Wij bieden twee manieren van onderhoud aan, de eerste is een Content Managing systeem waarbij u zelf uw website kan aanpassen en invullen. Voor klanten die hier geen tijd in willen steken is er onze persoonlijke aanpak. Aanpassingen en suggesties richt u tot ons en wij zorgen dat het binnen 48 uur geregeld is, snel en simpel.

Onze persoonlijke aanpak, vrijheid in onderhoud en ons meedenkend vermogen maakt Orbit de juiste partner voor u op het gebied van webdevelopment. Wij bellen onze klanten graag op om aanpassingen door te nemen of suggesties te doen. Hierdoor blijft uw website up to date en staan U en Orbit altijd dicht bij elkaar.